Op zoek naar dé baan die je op het lijf is geschreven?

VACATURES

Maak kennis met het PAVO Team

PAVO is een jong en nieuw bedrijf wat wordt geleid door vader en zoon. Cees en Roy zijn twee verschillende persoonlijkheden en beide hebben hun eigen kracht en expertise. Juist daarom vullen zij elkaar heel goed aan gaan zij voor datgene wat hen samenbrengt:

Mensen en de verbinding zoeken.

Er zijn maar heel weinig mensen die alles zelf kunnen. PAVO denkt daar anders over: sommige dingen kan je zelf doen maar bij sommige zaken heb je kennis en expertise nodig. PAVO biedt als professional deze kennis en expertise en dat doen wij met heel veel plezier voor JOU, kandidaat en opdrachtgever.

Cees van der Pouw
Cees van der Pouw+31 (0) 6 – 2238 1224
Cees heeft meer dan 30 jaar ervaring in operations als Directeur of manager bij financiële instellingen. In die rollen is hij altijd een generalist geweest met een specialisme in Operations. Hij heeft altijd aandacht gehad voor ontwikkeling van mensen. Als coach heeft hij vele collega’s begeleid en zien groeien. Na het bankwezen is hij overgestapt naar W&S en Detachering omdat hij ziet dat er genoeg talenten zijn die van waarde kunnen zijn voor een klant. Hij is tevreden als PAVO talent en klant met elkaar kan matchen.
Roy van der Pouw
Roy van der Pouw+31 (0) 6 – 1321 1875
Roy heeft na zijn studie het vak Werving & Selectie en Detachering geheel omarmd. Hij heeft 7 jaar ervaring opgedaan door bij twee organisaties als allereerste medewerker te hebben gewerkt. Met al zijn ervaring is het voor hem nu tijd om voor zichzelf te beginnen.
Roy houdt van dit vakgebied. Mensen helpen aan een nieuwe uitdaging en bedrijven helpen aan de juiste mensen. Hij heeft gemerkt dat kandidaten en bedrijven steeds meer geadviseerd willen worden en dat is precies wat we met PAVO doen.
Margriet van Dijk
Margriet van Dijk
Nadine Spiering
Nadine Spiering
Jolanda van der Pouw
Jolanda van der Pouw
Yvonne Dekker
Yvonne Dekker
Joost Seeboldt
Joost Seeboldt
Tsjang Ye
Tsjang Ye

Wat anderen over ons zeggen

“Om een mooie opdracht te vinden, is voor mij het persoonlijke contact erg belangrijk! Cees onderscheidt zich hier voor mij enorm in, door naast kennis en kunde op de juiste waarde te schatten, juist de persoonlijke match te willen maken. Zijn open houding en oprechte interesse maken de samenwerking erg prettig.”

“I have worked with Cees van der Pouw on a vacancy and can only describe he is punctual, enthousiastic, solution oriented, friendly, a good listener and gets the best out of you.

Cees can easily adapt to different situations and has a keen eye for your personal situation.
I can highly recommend Cees van der Pouw as your personal recruiter”

“Met Roy haal je iemand in huis die niet alleen zorgt voor een instroom van kwalitatief goede kandidaten, maar ook iemand die met een gezond kritische blik naar je processen en organisatie zal kijken. Hij komt met oplossingen als dat nodig en/of gewenst is. Zeer gedreven, nuchter en resultaatgericht!”

“Ik heb op het moment dat ik op zoek was naar een Freelance opdracht met PAVO samengewerkt. Cees en Roy zijn op de hoogte van de ins en outs op vakinhoudelijk en consultancygebied. De responstijd was zeer kort waardoor ik continue op de hoogte was van de ontwikkelingen. Ik heb PAVO dan ook als zeer positief ervaren.”

“Wij hebben sinds kort een zeer goede relatie met PAVO voor het invullen van onze vacatures. Ze begrijpen de inhoud van de vacatures, binnen welke cultuur iemand moet passen en kennen de kandidaten goed. Snelle reacties, goede tarieven en een uitstekend netwerk! Cees en Roy zijn zeer betrouwbaar, vriendelijk en hardwerkende professionals. Wij doen graag zaken met PAVO nu en in de toekomst!”

“Een van de weinige recruiters die écht wat voor je doet, altijd snel feedback geeft en waarde toevoegt en creëert !”

Klaas Schutte

Sinds de start van PAVO zijn wij deskundig ondersteund in de werving & selectie van nieuwe collega’s en is het HRM systeem verder geprofessionaliseerd.  De grondleggers Cees en Roy hebben voldoende relevante ervaring opgedaan om direct van nut te kunnen zijn met diverse HR zaken.  Een goed personeelsbeleid is cruciaal  voor iedere organisatie en PAVO’s team heeft deze boodschap omarmt.

Frank Verëll

Cees is een mens- en resultaatgericht persoon en zeer prettig in de omgang. Bij het zoeken naar een nieuwe opdracht neemt hij echt de tijd voor je om te onderzoeken waar de beste match is. Daarmee onderscheid hij zich van vele anderen. Cees heeft mij erg goed geholpen in de zoektocht naar mijn huidige opdracht waarbij hij van grote toegevoegde waarde is geweest in de zoektocht zelf en tevens daarna. Cees komt altijd zijn afspraken na en is pro-actief. Daarom beveel ik Cees en PAVO dan ook van harte aan!

Wendy Stedehouder

Cees van der Pouw van Pavo Advice heeft Securities Operations van Van Lanschot Kempen (VLK) gedurende een half jaar geholpen bij de optimalisatie van operationele processen. Ondanks de grote verandertrajecten die er binnen VLK lopen heeft Cees de tijd en ruimte gevonden om samen met de medewerkers en leidinggevenden van de afdeling optimalisatie mogelijkheden te identificeren en door te voeren. Zijn grote kracht was daarbij om onderwerpen laagdrempelig te maken, korte inhoudelijke gesprekken te voeren en vooral medewerkers te motiveren om over hun eigen processen na te denken. Wij zijn als VLK erg tevreden over het bereikte resultaat.

Rob Schot

“Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan heb ik met PAVO samengewerkt. Ik kreeg veel persoonlijke aandacht en begeleiding van zowel Cees als Roy tijdens de sollicitatieprocedure. Beide mannen zijn oprecht geïnteresseerd, kijken kritisch naar de match en adviseren op maat. Tijdens deze periode hebben zowel mijn vriend als ik een nieuwe uitgaging gevonden. Daarom beveel ik ze graag aan!”

Alexandra Fok

Het PAVO team biedt een gedegen ondersteuning van ons bedrijf voor werving, selectie en administratieve processen.

Betrokken, pro-actief en meedenkend helpen zij ons met de volgende stap. Een relatie met een persoonlijke touch die een fijne basis vormt voor een hopelijk langdurige samenwerking.

Seventrees

Wil jij het PAVO team komen versterken?

Wij staan altijd open voor nieuwe getalenteerde mensen die zich bij het PAVO Advice team willen voegen. Laat hieronder je gegevens achter, en vertel ons wat jij kan toevoegen om het PAVO team nóg beter te maken.

VOORNAAM
ACHTERNAAM
EMAIL ADRES
TELEFOONNUMMER

LINKEDIN PROFIEL

WAT KAN JIJ TOEVOEGEN AAN ONS TEAM?

Ik ga ermee akkoord dat PAVO Advice mijn gegevens opslaat om contact met mij op te nemen. (Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden)

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.