Solliciteren

Introductie

Voor één van onze klanten is PAVO op zoek naar een Business Intelligence Consultant

Organisatie

Onze klant is eind jaren ’90 gestart vanuit de filosofie dat persoonlijke ontwikkeling leidt tot groei van de medewerker, hun klanten en hun organisatie. In de afgelopen jaren hebben zij ervaren dat deze filosofie écht werkt. Ze staan voor een scherpe aanpak het gebied van prestatieverbetering. Daarbij stoppen ze niet voordat de oplossing is geïmplementeerd en de klant tevreden is.
Al sinds eind jaren ‘90 helpen zij hun klanten hun prestaties te verbeteren met hun integrale aanpak: dienstverlening in samenhang met besturing, processen, ICT, organisatie en mensen. Organisaties hebben een strategie, met daaraan gekoppeld verschillende doelen. Zij willen bijvoorbeeld kostenbesparend werken, een groter marktaandeel verwerven of een nieuw product introduceren. Daar worden afspraken over gemaakt en targets voor gesteld. Onze klant levert de inzichten die leiden tot concrete verbeteracties.

Functie

Onze klant creëert voor een aantal grote klanten momenteel moderne datawarehouses in verschillende omgevingen. Voor de ontsluiting hiervan zoeken zij communicatieve BI Consultants die voor de klant duidelijke rapportages en analyse-kubussen kunnen creëren.

Deze klant ontwikkelt niet alleen rapportages maar zorgt ook dat de besturingsstrategie van een bedrijf middels een scorecard geïmplementeerd wordt. Met behulp van een BI-dashboard worden de KPI’s gemonitord en waar nodig aangepast zodat er ook echt een verbetering in de prestaties van de organisatie optreden.

Als Business Intelligence Consultant houd je je bezig met het mee-ontwikkelen en realiseren van rapportages op basis van prototyping, samen met de klant. Ook zal het ontwikkelen van mobiele BI-applicaties voor bijvoorbeeld de iPad tot je werkzaamheden behoren. BI Selfservice is een belangrijke ontwikkeling die bij veel van de klanten wordt toegepast. Je zorgt ervoor dat de dataset ook werkelijk wordt gebruikt, door de gebruikers echt goed op weg te helpen door middel van ‘training-on-the-job’. Tevens ben je in staat om datakwaliteitsissues te herkennen en mee te draaien in het testteam. Het documenteren van bijv. metadatabeschrijvingen beschouw je als vanzelfsprekend bij je rol. Als BI consultant opereer je bij ons in een team met één of meerdere BI-consultants, procesontwerpers en database-experts.

Functie eisen

• HBO werk -en denkniveau
• Minimaal twee jaar ervaring met de Microsoft SQL server (SSIS, SSAS, SSRS) / Power BI (on-premise en/of Azure-cloud)
• MCSA/MCSE gecertificeerd of bereid om dit in korte tijd te behalen
• Goede gesprekspartner voor onze database-consultants
• Basiskennis van datawarehouse-concepten en -architecturen
• Teamplayer en gewend om projectmatig te werken
• Enthousiasme, in staat om te motiveren en kennis over te dragen
• Nauwkeurigheid (‘pixel-perfect’ rapportages willen opleveren)
• Goede beheersing van de Nederlandse taal

Aanbod

Salaris is marktconform

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Roy van der Pouw via roy.vanderpouw@pavoadvice.nl of telefoonnummer +31 6 1321 1875

Solliciteren